• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Другий тиждень вересня у закладах освіти пройшов під гаслом: "Цінуймо життя!"

Другий тиждень вересня у закладах освіти пройшов під гаслом: "Цінуймо життя!"

2013-09-16

сонце

У кожного в житті бувають важкі хвилини, проте всі ми знаємо, що доля нам дарує багато доброго і світлого, заради чого варто жити. І це довели учасники виховних заходів, що пройшли в усіх школах району.

ЖИТИ ВАРТО І ЦЕ ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ПРОЦЕС!



Так, в Українській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулись декілька яскравих акцій-конкурсів, в яких мали змогу взяти участь багато учнів - від найменших, до найстарших. Це і акція "День позитиву", і фотосесія, і конкурс малюнків та мультимедійних презентацій, і газети-привітання "Веселі долоньки".

«Позитив »

Хороший настрій – гарантія гарних відносин з оточуючими, а отже і успіху в житті. Психологи стверджують, що першим кроком на шляху до вершин є правильне налаштування і вдалий початок – це вже на пів завершена справа.

Отже,на цьому тижні наша школа вирішила сказати «Ні!» негативу, тож ми влаштували три дні позитиву, три дні гарного настрою. За мету було поставлено позбавитися негативних емоцій і радіти кожній миті життя. Першим кроком стала акція «Позитив через об’єктив», завданням якої було обрати з кожного класу одного фотографа,котрий на протязі дня виконував роль «мисливця за посмішками». Кожний з нас мав можливість подарувати радість іншому. Молодша кафедра ділилася своїми ідеями покращення настрою; найліпшим способом було визнано солодощі, тож всі учасники заходу отримали свою дозу «солодких ліків». П’яті класи були зайняті малюнками, де вони зобразили Радість. А дещо старщі школярі створили стіннівки з теми «Подорож у життя». Свої думки, щодо позитивного налаштування висловили учні восьмих – дев’ятих класів, надрукувавши та розвісивши свої міркування в коридорах школи.

А як же було весело клеїти наші побажання, жарти на Дерево теплих слів!

Одна фінська письменниця – Туве Янссон якось сказала : «Можна лежати на мосту і дивитися, як тече вода. Або бігати, або бродити по болоту в червоних чобітках, або ж згорнутися клубочком і слухати, як дощ стукає по даху. Бути щасливим дуже легко.» Існує ще багато джерел радості, щастя, хорошого настрою до яких ми не звернулись, панні Янссон запропонувала свої варіанти, а ми свої.

А попереду ще третій день позитиву.

Гончаренко Маргарита , 11 клас, Українська ЗОШ №2.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930